Ara
NYC CDO Summit04-29-2016 09:21:00
CDO CLUB tarafından bu yıl 4.sü düzenlenen NYC CDO Summit, 27 Nisan 2016 tarihinde, New York Thomson Reuters binasında Dijital Dünyanın Liderlerini bir araya getirdi.

Tübiyad Başkanı Ali Malaz, Zirve'de konuşmacı olarak yer aldı. Tübiyad Üyesi Tipi Ergün ise CDO World dergisiyle ilgili tanıtım çalışmalarında bulundu ve dergi röportajları gerçekleştirdi.

Dijital dünyaya yön veren önemli isimlerinin ağırlandığı NYC CDO Summit'de konuşmacılar önümüzdeki dönemde dijitalin gelişimine ve bu süreçte dijital yöneticinin değişimine ve yükselen yüzüne vurgu yaptılar...

Zirvede CDO'ların yükselişi masaya yatırılırken, sektördeki fırsat ve engeller, bulut, büyük veri, dijital yıkıcılar, sosyal ve mobil ortamı gibi farklı konular açısından ele alındı.
Zirvenin açılışında CDO CLUB kurucusu David Mathison günümüzdeki CDO eğilimlerinden ve CDO'ların kurumların kritik kararlara olan etkilerinden bahsetti.

Her yıl katlanarak artan CDO sayılarına ve özellikle son 4 yıldaki büyümelerine dikkat çekildi.

Zirvede öne çıkan konuşmacılardan General Electric şirketinin CMO'su Linda Boff, CNBC Muhabiri Mary Thompson'a GE'nin Dünyadaki Dijtal Dönüşümü pazarlama stratejleriyle nasıl entegre ettiklerinden bahsetti.

Harvey Nash şirketinin Başkan Yardımcısı ve Chief Digital& Technology Officer'ı olan Anna Frazzetto konuşmasında, CDO'ların yükselişi ve geleceğin CEO'larından bahsetti.

Zirvede online oylama ile araştırma yapılarak, toplantıdaki dijital liderlerin %62'sinin bir gün CEO olma hedefi olduğu ortaya çıkarıldı. Cisco Systems CDO'su Kevin Bandy, şirketinin dijital dünyadaki yolcuğundan ve müşteriye kazandırılan değerlerden bahsetti.

Dünyanin birçok ülkesinden gelen CDO'lar dijital dünyadaki değişimleri ve yeni trendleri tartışırlarken, konuşmacılar arasında Anna Frazetto (SVP&Chif Digital Tecnology Officer) Kevin Bandy (SVP &Chief Digital Officer Cisco), Anne Myong, Dan Colarus, Eric Helllweg, Graham Wller, JefDennes, Jonathan Becher, Kevin Eagon, Larry Kramer, Lauren Lockwood, Linda Boff, Magnus Gylje, Mary Thompson, Robertson Baret vardı.

Konuşulan başlıca konular;
  • Dijital Dönüşüm için Başarı İlkeleri
  • Dijital Dönüşümde Süreklilik ve Ölçümleme
  • Sektörlerde Dijital Dönüşüm Uygulamaları

    Ali Malaz ve Tipi Ergün, CDO Turkey platformu ve CDO WORLD dergisi olarak ülkemizi New York Summit'de temsil ettiler. Zirvede bize ayrılan köşede dünyada çıkan ilk CDO dergisi CDO WORLD'ün tanıtımı yapılarak birçok uluslararası düzeydeki CDO'larla temaslarda bulunuldu. Aynı zamanda CDO TURKEY ve CDO WORLD'u temsilen zirvede konuşma yapan Ali Malaz, katılımcılara CDO ve Dijital liderlerin ülkemizdeki faaliyetlerinden ve Smart Manufacturing uygulamalarından bahsetti. Şu an dünyadaki en büyük CDO platformlarından biri olan CDO TURKEY ve CDO WORLD çalışmaları hakkında dinleyiciler bilgilendirildi.

  •  


        Hakkımızda Gizlilik ve Güvenlik İletişim © Tübiyad 2016